Jouw medewerkers deskundig en langdurig aan het werk houden.

Om duurzaam inzetbaar te blijven, is het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Zeker in een steeds veranderende arbeidsmarkt als vandaag is het bijhouden en verbreden van kennis en vaardigheden cruciaal. Hobp stimuleert een leven lang ontwikkelen (LLO).

Duurzaam inzetbaar door te blijven leren.

De huidige werkomgeving is onderhevig aan snelle veranderingen, mede door technologische vooruitgang en verschuivende markteisen.

Door kennis en vaardigheden in je organisatie op peil te houden en een leven lang ontwikkelen (LLO) te stimuleren, kunnen werknemers meer veerkracht ontwikkelen en effectiever inspelen op veranderingen. Volgens TNO is dit essentieel voor het behouden van duurzame inzetbaarheid.

Talentontwikkeling en persoonlijke groei.

Het actief ontwikkelen van kennis en vaardigheden houdt werknemers gemotiveerd en betrokken en stimuleert talentontwikkeling en werkgeluk.

Naast professionele voordelen biedt het bijhouden van kennis en vaardigheden ook persoonlijke groeimogelijkheden. Het stimuleert een levenslange leerhouding (LLO), wat essentieel is voor persoonlijke ontwikkeling en zelfvervulling. 

Neem contact met ons op

Hobp biedt strategieën en tools om jouw medewerkers te ondersteunen in hun professionele- en persoonlijke ontwikkeling.

Hiermee creëren we samen een duurzame en innovatieve werkomgeving.

De oplossing van Hobp.

Het duurzaamheidsplatform van Hobp is dé oplossing voor duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling in je organisatie.

Het bevat een unieke Duurzame Inzetbaarheidsscan van TNO om het kennisniveau van medewerkers te meten. Vervolgens biedt Hobp een passend en persoonlijk aanbod van online tools om professionele- en persoonlijke ontwikkeling bevorderen. Zo kunnen je medewerkers, nu en in de toekomst, bekwaam aan het werk blijven.

Meer over onze oplossing

E-learnings voor persoonlijke-
en zakelijke ontwikkeling.

Daarnaast biedt Hobp ook de mogelijkheid om e-learning pakketten af te nemen voor in je bestaande LMS.

Dit zijn zorgvuldig samengestelde selecties van leeritems gericht op een thema of vaardigheid, bijvoorbeeld: communicatie, digitale vaardigheden, leiderschapsvaardigheden of klantgerichtheid. 

Meer over ons leeraanbod

Onze pijlers voor duurzame inzetbaarheid

De tools en interventies van Hobp zijn gericht op de vijf pijlers die, volgens TNO en de DIX, centraal staan in duurzame inzetbaarheid en zorgen voor gezonde groei van mens en organisatie.

Hobp ontzorgt jouw organisatie door elke medewerker, op basis van de DIX-scan, de juiste thema’s en onderwerpen aan te bieden die aansluiten op hun situatie en behoeften.