Hobp zet duurzame groei voorop.

In de dynamische wereld van vandaag met toenemende werkdruk en stijgende verwachtingen, begrijpen we bij Hobp hoe cruciaal jouw medewerkers zijn voor duurzame groei. Onze missie is om elke medewerker gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te houden. Hierdoor groeit jouw organisatie vanzelf mee.

 

Wij gaan voor duurzame impact.

Hobp is een NRTO en CRKBO gecertificeerde opleider, gespecialiseerd in online leermiddelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Onze missie is om medewerkers gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te houden.

We willen het voor iedere organisatie mogelijk maken om op een eenvoudige en zinvolle manier aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. Onze oplossing kan daarom door elk bedrijf direct worden ingezet.

Samen met partners TNO en NPDI.

Om onze missie te realiseren werken we samen met TNO en het Nederlands Platform voor Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). Met TNO zijn we ook innovatie partner voor ontwikkelingen op gebied van duurzame inzetbaarheid.

Door deze partnerships bieden wij bedrijven twee unieke tools aan: De Duurzame Inzetbaarheidsscan (DIX) en de Kosten-baten Analyse Duurzame Inzetbaarheid (KoBa-Di). Deze tools vormen de basis van ons platform en zijn het startpunt om aan de slag te gaan met onze tools en content.

Kwaliteit staat voorop.

De content op ons platform is ontwikkeld in samenwerking met diverse professionals, zoals werkgelukcoaches, vitaliteitsspecialisten en vakinhoudelijke experts. Samen streven we naar duurzame impact.

Door deze samenwerkingen borgen we hoogwaardige kwaliteit en kunnen we direct inspelen op de behoeften van onze klanten en ontwikkelingen in de markt.

Ontdek onze oplossing

Laten we kennismaken

Connect op LinkedIn

/company/hobp

Ontmoet de Hobpers

Amy

Marketing en communicatie

Ron

Directie en HR-specialist

Jochem

Verkoop en relatiebeheer

Raymond

Directie en arbeidsmarktspecialist

Lotte

Onderwijsspecialist

Jeffrey

Grafisch designer

Sanne

Contentspecialist

Harm

Lead Developer

Max

Hoofd bewaking en knuffels

Werken bij Hobp!

Help jij ons onze missie uit te dragen? Solliciteer dan bij Hobp. Wij staan altijd open voor nieuw talent; junior, senior en/of stagair(e)!

Content voor persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling

Open vacature

Solliciteer direct

    We vinden jou als persoon veel belangrijker dan je cv en motivatiebrief. Maar we kunnen je het beste leren kennen wanneer je deze op voorhand met ons deelt.

    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2