Jouw medewerkers elke dag met plezier
aan het werk!

Stel je voor: jouw medewerkers beginnen elke dag met een glimlach en enthousiasme aan hun werk. Dit is geen utopie, maar een haalbare realiteit met de juiste focus op werkplezier en duurzame inzetbaarheid.

Gelukkig zijn in je werk…

Werkplezier is essentieel voor duurzame inzetbaarheid en betekent meer dan alleen plezier in je werk; het omvat diepe arbeidsvoldoening en het gevoel dat je werk zowel prettig als zinvol is.

Het idee dat werknemers zonder werkplezier op lange termijn productief blijven, is een misvatting. Een gebrek aan werkplezier heeft een domino-effect op cruciale aspecten zoals mentale en fysieke gezondheid, motivatie, betrokkenheid, en de drive voor professionele ontwikkeling en leren.

…resulteert in productiviteit en welzijn.

Medewerkers die plezier hebben in hun werk vertonen hogere productiviteit en betrokkenheid, wat leidt tot betere prestaties en minder verzuim. Ze ervaren minder werkstress en gezondheidsklachten, wat uitval vermindert.

Daarnaast zorgt werkplezier voor minder personeelsverloop, bespaart het (loon)kosten en trek je sneller nieuw talent aan. Het bevorderen van werkplezier is dus cruciaal voor zowel het welzijn van werknemers als de groei van je bedrijf.

  • Verbeter welzijn en vitaliteit
  • Vergroot betrokkenheid en productiviteit
  • Verminder personeelsverloop
Neem contact met ons op

Hobp biedt strategieën en hulpmiddelen om werkplezier en werkgeluk binnen jouw organisatie te vergroten.

Hiermee creëren we samen een positieve en ondersteunende werkomgeving.

De oplossing van Hobp.

Het duurzaamheidsplatform van Hobp is dé oplossing voor duurzame inzetbaarheid en werkgeluk in je organisatie.

Het bevat een unieke Duurzame Inzetbaarheidsscan van TNO om het werkgeluk van medewerkers te meten. Vervolgens biedt Hobp een passend en persoonlijk aanbod online tools om betrokkenheid, plezier en arbeidsvoldoening van iedere medewerker te vergroten. 

Meer over onze oplossing

Content over
werkgeluk.

Daarnaast biedt Hobp ook de mogelijkheid om losse content pakketten af te nemen voor in je bestaande LMS.

Dit zijn zorgvuldig samengestelde selecties van leeritems gericht op het bevorderen van het geluksgevoel van medewerkers, want iedereen verdient het om met een glimlach aan of naar het werk te gaan.

Meer over onze content

Thema’s voor duurzame groei

Alle thema’s van Hobp zijn gericht op de essentiële componenten die, volgens TNO, centraal staan in duurzame inzetbaarheid en zorgen voor gezonde groei van je medewerkers én je organisatie.

Het duurzaamheidsplatform van Hobp ontzorgt jouw organisatie door elke medewerker de juiste thema’s en onderwerpen aan te bieden die aansluiten op hun situatie en behoeften.