De oplossing voor duurzame inzetbaarheid.

Duurzame inzetbaarheid vraagt om een persoonlijke aanpak, want iedere medewerker heeft eigen uitdagingen en behoeften. Hobp biedt hier de oplossing voor, in samenwerking met TNO en NPDI.

Met één uniek platform voorzien we jouw medewerkers van persoonlijk inzicht, tools en interventies om duurzaam inzetbaar te blijven. Zo is én blijft jouw organisatie voorbereid op de toekomst.

Een praktische en betaalbare aanpak voor duurzame inzetbaarheid in één platform.

Hobp is hét platform dat medewerkers langdurig, gezond en gelukkig aan het werk houdt.

We bieden persoonlijk inzicht met de scan van TNO, stimuleren bewustwording en faciliteren online tools en interventies om duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Hoe ons platform jouw organisatie ontzorgt:

Duurzame inzetbaarheidsscan

Medewerkers starten met de door TNO gecertificeerde scan (DIX) en krijgen inzicht in hun welzijn, werkgeluk en groei. Deze scan vormt het startpunt om te achterhalen waar de individuele behoeften van je medewerkers liggen.

Vrije toegang tot 600+ tools

Naast de persoonlijke aanbevelingen krijgen medewerkers vrije toegang tot 600+ aanvullende tools om duurzame inzetbaarheid te vergroten, zoals e-learnings, artikelen, challenges en luisterboeken.

Bewustwording en interventies

Op basis van de uitkomsten van de DIX-scan ontvangen medewerkers een persoonlijk rapport en adviseert ons platform gerichte online tools en interventies uit ons aanbod om ze te helpen bij het maken van verbeteringen.

Inzicht en impact

Om de impact te meten krijgen leidinggevenden toegang tot diverse rapportages. Daarnaast maken we de inzetbaarheid en productiviteitsbesparingen in je organisatie (financieel) inzichtelijk met de rekentool (KoBa-Di) van TNO en NPDI.

Het duurzaamheidsplatform van Hobp bevordert het bewustzijn van medewerkers over hun duurzame inzetbaarheid en biedt praktische tools en content voor het realiseren van verbeteringen. 

Meten is weten met de scan van TNO en Hobp.

De duurzame Inzetbaarheidsscan (DIX) van Hobp en TNO is een gecertificeerde test die nauwkeurig in kaart brengt waar de individuele behoeften van je medewerkers liggen.

Hiermee ontdek je de aandachtspunten in je organisatie en kunnen we jouw medewerkers effectief ondersteunen om gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te blijven.

Meer over de DIX

Gerichte adviezen voor iedere medewerker.

Al je medewerkers ontvangen een persoonlijke selectie online tools, tips en adviezen op basis van de uitkomsten van de scan.

Denk aan een passende cursus over mantelzorg, een leerlijn om meer veerkracht te ontwikkelen, een luisterboek over perfectionisme of een challenge om meer te bewegen op je werk. Zo kunnen je medewerkers gericht aan de slag.

Besparingen voor jouw organisatie.

Als duurzame inzetbaarheid op orde is, bespaart dit je organisatie veel geld. Wist je dat een bedrijf met 100 werknemers tot wel €122.000+ per jaar kan besparen op loonkosten, door onze gerichte oplossing voor duurzame inzetbaarheid?

Met de rekentool van TNO en NPDI kunnen we de exacte besparing voor jouw organisatie berekenen.

Neem contact op

Dit levert de investering in duurzame groei en welzijn je op!

-20%

Daling van het
ziekteverzuim

+30%

Stijging van de
productiviteit

+25%

Stijging van het
werkgeluk

+20%

Stijging van het
personeelsbehoud

100%

Positief imago & het
aantrekken van nieuw talent

600k

Besparing van €60.000,-
tot €600.000,-

Andere wensen of alleen opzoek naar content?

Ook als je onze content op een andere manier wilt inzetten of de thema’s van duurzame inzetbaarheid wilt verweven in je bestaande LMS/LXP, dan bespreken we graag je wensen.

Sociale veiligheid

Sociale veiligheid op het werk is onmisbaar voor een veilige werkomgeving.

Bekijk module

Leiderschap

Ontwikkel leiderschapskwaliteiten in je organisatie voor maximale impact.

Bekijk module

Communicatie

Til de communicatieve vaardigheden van je medewerkers naar een hoger niveau.

Bekijk module