Een uniek instrument voor jou als coach of adviseur in duurzame inzetbaarheid.

Geplaatst door Amy op 9 - 07 - 2024 in #coach

Als professional in duurzame inzetbaarheid begrijp je de uitdagingen om dit belangrijke thema concreet en meetbaar te maken voor organisaties. Velen zien het als een containerbegrip; moeilijk te definiëren en lastig in praktijk te brengen. Maar wat als jij kan een instrument in bezit hebt dat duurzame inzetbaarheid 100% meetbaar maakt?

Een meetbare aanpak voor duurzame inzetbaarheid.

Bij Hobp erkennen we de waarde van jouw bijdrage als coach/adviseur aan de voortdurende groei en ontwikkeling van zowel medewerkers als organisaties. Daarom introduceren wij een innovatief platform, specifiek ontworpen voor jou, om medewerkers en organisaties hierin te ondersteunen!

In samenwerking met TNO heeft Hobp een platform ontwikkeld dat jou als coach of adviseur ondersteunt met krachtige, wetenschappelijk onderbouwde tools. Ons platform biedt een complete en meetbare aanpak voor duurzame inzetbaarheid.

Wetenschappelijk onderbouwde tools: De kern van ons platform is de Duurzame InzetbaarheidsIndex (DIX-scan) van TNO. De DIX brengt de behoeften van medewerkers nauwkeurig in kaart. Door het inzetten van deze nul-meting kun jij medewerkers effectiever ondersteunen en/of organisaties adviseren. Ook kan je persoonlijke ontwikkelingsplannen creëren die echt het verschil maken en wetenschappelijk gemeten inzicht bieden.

Aanvullende online hulpmiddelen: Op basis van de uitkomsten van de DIX-scan kunnen medewerkers gerichte online tools geadviseerd krijgen uit ons aanbod. Denk hierbij aan e-learnings, luisterboeken, challenges en meer. Deze tools zijn ondersteunend aan jouw coachende kwaliteiten: een onmisbare bron van extra ondersteuning!

Organisatie blauwdruk van de DIX: Het platform biedt een organisatierapportage van de DIX-scan waarmee je organisaties inzicht biedt in de kritieke gebieden. Hiermee kunnen actiepunten voor duurzame inzetbaarheid worden geïdentificeerd en kun jij bepalen, of en zo ja, waar, extra coaching en/of advies nodig is.

Kosten-baten analyse Duurzame Inzetbaarheid: De KoBa-Di van TNO en NPDI is een unieke rekentool. Hiermee kun je de productiviteitsgroei en financiële impact van duurzame inzetbaarheid in de organisatie meetbaar maken, inclusief benchmark.

24/7 beschikbaar en volledig schaalbaar: De tools en resources op het platform zijn altijd beschikbaar voor jou en jouw klanten. Het platform is geschikt voor elke organisatiegrootte: van kleine teams tot grote bedrijven.

Maak jij samen met ons het verschil?

Met Hobp til je niet alleen jouw eigen dienstverlening naar een hoger niveau. Je biedt organisaties de concrete tools die nodig zijn om medewerkers proactief te betrekken bij hun eigen groei en welzijn.

Sluit je aan bij Hobp en bouw mee aan de brug tussen duurzame inzetbaarheid en de hedendaagse behoeften van werknemers en organisaties. Laten we samen het verschil maken!

Image