Stefan groeit,
dus groeit zijn organisatie met hem mee.

Met Hobp’s platform heeft Stefan inzicht gekregen in zijn duurzame inzetbaarheid. Hij heeft de juiste tools gebruikt om gelukkiger, gezonder en bekwamer aan het werk te blijven. Zo ervaart hij minder werkstress en is de kwaliteit van zijn werk toegenomen.

Als jouw medewerkers groeien…

Een werkomgeving waar welzijn centraal staat, verhoogt de duurzame groei en inzetbaarheid van je medewerkers. Dit bevordert werkgeluk, productiviteit en betrokkenheid en leidt tot minder ziekteverzuim.

Hierdoor excelleren ze vandaag én morgen en bouw je aan een vitaal en toekomstbestendig team.

…dan groeit jouw bedrijf met ze mee.

Duurzame inzetbaarheid zorgt voor gelukkige en gezonde medewerkers die bekwaam zijn in hun werk en aantoonbaar lang(er) bij je in dienst blijven. Het positieve imago van je organisatie trekt tevens nieuw talent aan.

De stijgende productiviteit en motivatie van medewerkers en het voorkomen van verzuim leiden tot kostenbesparingen en financiële groei in je organisatie.

Meer over onze oplossing

Wist je dat een bedrijf met 100 werknemers tot wel €122.000+ per jaar kan besparen op loonkosten door onze gerichte aanpak voor duurzame inzetbaarheid?

*Op basis van de Kosten-Baten analyse van TNO en NPDI

De beste ambassadeurs voor jouw organisatie.

Duurzaam inzetbare medewerkers presteren beter. Hiermee verlaag je de noodzaak voor werving en selectie en vergroot je de doorstroming van talent binnen je organisatie.

Gelukkige en gezonde medewerkers zijn tevens de beste ambassadeurs voor jouw organisatie! Jouw positieve bedrijfsimago trekt nieuw talent aan.

Streef naar duurzame groei van je organisatie.

Als je zorgt voor blijvende groei van mens en organisatie anticipeer je makkelijker op de bewegingen in jouw markt en de veranderende wensen van je medewerkers. Zo ben én blijf je voorbereid op de toekomst. De voordelen:

  • Verhoogde productiviteit
  • Kostenbesparingen
  • Gelukkige en gezonde medewerkers
  • Talentbehoud en positief imago
  • Minder (ziekte) verzuim
Demo aanvragen

Thema’s voor duurzame groei

Alle thema’s van Hobp zijn gericht op de essentiële componenten die, volgens TNO, centraal staan in duurzame inzetbaarheid en zorgen voor gezonde groei van je medewerkers én je organisatie.

Het duurzaamheidsplatform van Hobp ontzorgt jouw organisatie door elke medewerker de juiste thema’s en onderwerpen aan te bieden die aansluiten op hun situatie en behoeften.