Julia groeit,
dus groeit haar organisatie met haar mee.

Met het duurzaamheidsplatform van Hobp heeft Julia inzicht gekregen in haar welzijn en inzetbaarheid. Ze heeft de juiste tools gebruikt om gelukkiger, gezonder en bekwamer aan het werk te blijven. Zo ervaart ze minder werkstress en is de kwaliteit en hoeveelheid van haar werk toegenomen.

Medewerkers die zich gezond en gelukkig voelen, presteren beter.

Een gezonde werkomgeving waar welzijn centraal staat, verhoogt de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Dit leidt tot minder ziekteverzuim, meer plezier in het werk en het bevordert de productiviteit en de prestaties.

Door je medewerkers toegang te geven tot de juiste hulpmiddelen en kennisthema’s, bouw je samen aan een toekomstbestendig team. Hierdoor excelleren ze niet alleen vandaag, maar ook morgen, vrij van de risico’s van burn-outs of (werk)stress.

Medewerkers die beter presteren, laten je bedrijf groeien.

Minder (werk)stress, meer werkplezier en verhoogde productiviteit zorgen voor een win-win. Je werknemers zitten goed in hun vel en de werkgever plukt hier de vruchten van. Naast de kostenbesparingen die gepaard gaan met preventief verzuim, heeft ook de stijgende productiviteit een financieel effect op de groei van je organisatie.

Ook niet-financiële voordelen zijn belangrijk. Duurzame inzetbaarheid zorgt voor gelukkige, gezonde en bekwame medewerkers die aantoonbaar lang(er) bij je in dienst blijven. Jouw focus op duurzame inzetbaarheid en welzijn draagt bij aan het positieve imago van je organisatie en trekt nieuw talent aan.

Wist je dat het rendement van ons platform, door bewustwording, activatie en kennisdeling over duurzame inzetbaarheid, kan oplopen tot €300.000+ per jaar bij een bedrijf van 500 werknemers?

*Op basis van de Kosten-Baten analyse van TNO en NPDI

Gezonde en gelukkige medewerkers zijn de beste ambassadeurs!

Als nieuw talent moeilijk te vinden is, investeer dan in het welzijn en de ontwikkeling van je huidige medewerkers. Medewerkers die zich gezond en gelukkig voelen, presteren immers beter en trekken gemotiveerde mensen aan.

Als je medewerkers groeien, kun je hun kwaliteiten inzetten op basis van de toegenomen kennis, vitaliteit, productiviteit en motivatie. Hiermee verlaag je de noodzaak en kosten voor werving en selectie.  Tevens vergroot je de doorstroming van talenten binnen je organisatie.

Hobp helpt je medewerkers bij deze groei en ontwikkeling waardoor hun persoonlijke en professionele welzijn, motivatie en werkgeluk merkbaar toenemen.

Een groeiende en vitale organisatie kent alleen maar voordelen ten opzichte van een stilstaande en uitgebluste organisatie.

Als je als organisatie zorgt voor blijvende groei en een vitale werkomgeving anticipeer je makkelijker op de bewegingen in jouw markt en de veranderende wensen van je medewerkers en klanten. Zo bereid je je voor op de toekomst.

Dit zijn de voordelen op een rij:

  • Verhoogde productiviteit
  • Kostenbesparingen
  • Gelukkige en gezonde medewerkers
  • Talentbehoud en positief imago
  • Minder (ziekte) verzuim
Demo aanvragen

Belangrijke thema’s voor gezonde groei in jouw organisatie.

Alle thema’s van Hobp zijn gericht op de essentiële componenten die, volgens TNO, centraal staan in duurzame inzetbaarheid en zorgen voor gezonde groei van je medewerkers én je organisatie.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Vitaliteit en gezondheid

Vitaliteit en gezondheid

Werkplezier

Werkplezier

Werk-privé<br>balans

Werk-privé
balans

Kennis en vaardigheden

Kennis en vaardigheden

Het duurzaamheidsplatform van Hobp helpt je door elke individuele medewerker de juiste thema’s en onderwerpen aan te bieden die aansluiten op hun actuele inzetbaarheid en welzijn.

Andere wensen of alleen opzoek naar content?

Ook als je onze content op een andere manier wilt inzetten of de thema’s van duurzame inzetbaarheid wilt verweven in je bestaande LMS/LXP, dan bespreken we graag je wensen.

Leidinggeven

Ontwikkel leiderschapskwaliteiten en haal zo het beste uit jezelf en je medewerkers.

Bekijk module

Klantgerichtheid

Verweef klantgerichtheid in het DNA van je organisatie, dit bevordert duurzame groei.

Bekijk module

Communicatie

Til de communicatieve vaardigheden van je medewerkers en bedrijf naar een hoger niveau.

Bekijk module